VRi ha creat els raigs X del segle XXI per a revolucionar la medicina

Descobreixi eines de visualització en VR pel sector biomèdic

Oferim una plataforma de visualització amb un creixent conjunt de mòduls que li ajudaran a millorar la precisió del diagnòstic, la seguretat del tractament i la velocitat de l'anàlisi.

Les nostres característiques

SUPORT

A VRi garantim solucions innovadores sense comprometre la satisfacció dels nostres clients.

A MESURA

El nostre equip avalua cada escenari per crear una solució a mida per resoldre els vostres requisits de visualització i anàlisi de bioimatge en 3D.

PROGRAMARI COM A SERVEI

Oferim solucions SaaS a un ampli mercat que inclou productes farmacèutics, biotecnologia i tecnologia mèdica, hospitals i instal•lacions de recerca.

FÀCIL D'USAR

Ens podeu deixar el treball difícil a nosaltres, ja que la nostra UX/UI intuïtiva és el programari més fàcil d'utilitzar disponible.

SERVEIS

Com que la nostra plataforma es pot aplicar en molts sectors diferents, oferim serveis de consultoria així com solucions SaaS.

EL NOSTRE EQUIP VALUABLE

Som un grup apassionat i talentós d'enginyers, biofísics, matemàtics, científics de dades i informàtics que treballen per crear els estàndards per al futur de la bioimatge 3D.

Productes

Descobriu eines de visualització de realitat virtual per a l’assistència sanitària i introduïu una nova dimensió per visualitzar dades mèdiques. Oferim una plataforma de visualització bàsica amb un conjunt creixent de mòduls per ajudar el vostre departament a millorar la precisió del diagnòstic, la seguretat del tractament i la velocitat d’anàlisi.

Serveis

Oferim serveis i solucions personalitzades adaptades a les vostres necessitats. La nostra experiència inclou visualització de dades en realitat virtual, imatges en 3D i anàlisi de dades biomèdiques. Si teniu un projecte farmacèutic o biomèdic que requereix anàlisi d’imatges, visualitzacions multidimensionals o un equip multidisciplinari, estem desitjant ajudar-vos.

Recent

Hem participat al Congrés Estatal de Cirurgia Vascular

Estem encantats d'anunciar que el Dr.Joan Fité Matamoros, el nostre director mèdic, i distingit membre del Comitè Científic de la... read more

Setmana especial a Lanzadera

La última setmana del abril 2023, vam tenir la setmana més especial des de que hem entrat a Lanzadera , durant... read more

Com seria un món on els metges utilitzéssin VR per a les seves consultes

T'imagines si els metges utilitzessin la intel·ligència artificial per a les seves consultes? La gran quantitat de dades disponibles podria... read more

Vam ser convidats a la Fira de Carreres d’Emprenedoria IESE

Estem emocionats de compartir la nostra experiència a la Fira de Carreras IESE Startup de tres dies! Durant el transcurs... read more

Com la intel·ligència artificial (IA) pot transformar el sector sanitari

La intel·ligència artificial (IA) està transformant el sector sanitari de moltes formes, inclosa la forma en què els metges realitzen... read more

Estem aquí per ajudar!

Si tens qualsevol dubte, o estàs buscant solucions personalitzades per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres!