Equip

Com ajudaria al món.

VRi – ViRe Instruments va ser fundada el gener de 2020 per Daniel E.F., Ph.D., científic de dades i becari postdoctoral Marie Curie de Barcelona, ​​Espanya. Amb una àmplia experiència en els camps de la salut i la tecnologia, Ferrer va prendre consciència de les limitacions dels serveis sanitaris, com ara errors evitables en els diagnòstics i una llarga formació mèdica que es podrien millorar amb tecnologia innovadora. La visió de VRi va ser creada per un equip d’experts en enginyeria, medicina i disseny que van reconèixer el potencial de les tecnologies VR i AR per transformar la forma en què es realitza la formació mèdica i educativa. VRi s’especialitza en el desenvolupament de tecnologies de realitat virtual (VR), realitat augmentada (AR) i intel·ligència artificial (IA) per a les indústries mèdiques i educatives.

Daniel Esteban Ferrer

CEO

El Dr. Daniel Esteban Ferrer PhD és el CEO de VRi. Reconeixent un buit per a la innovació en la visualització de la bioimatge, Daniel pretenia resoldre els grans reptes de la bioimatge amb la visualització i l’anàlisi en 3D mitjançant la realitat virtual (VR) i la intel·ligència artificial (IA). Completant el seu doctorat. en nanotecnologia, Daniel també va ser becari postdoctoral Marie Curie per a eines de RV i nanoanalítica. La seva àmplia gamma d’habilitats analítiques i tècniques motiva els estàndards de bioimatge per a VRi. Daniel fa servir una àmplia comprensió de la tecnologia per dissenyar visualitzacions i anàlisis disruptives de bioimatge en 3D mitjançant VR i IA que és VRi.


Joan Fité Matamoros

CMO

Joan Fité Matamoros és el director mèdic de VRi i cirurgià vascular i endovascular de l’Hospital de Sant Pau – UAB. És professor associat de la facultat de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona – campus Sant Pau, i ha estat reconegut com a Fellow de la European Board of Vascular Surgery (FEBVS) realitzant el seu doctorat. en el camp del diagnòstic de malalties aòrtiques. Els seus principals camps d’interès són el diagnòstic de malalties vasculars, la planificació i la innovació en la formació de joves especialistes. L’àmplia experiència clínica de Joan i l’interès pel diagnòstic vascular combinat amb el treball clínic representen els estàndards mèdics de VRI, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels pacients i optimitzar els procediments de diagnòstic per als metges.


Jordi-Ysard Puigbò

CSTO

Jordi-Ysard és el director científic i tècnic de VRi. Té un doctorat. en IA aplicada a la neurociència, un màster en IA i un grau en enginyeria aeronàutica. Al llarg de la seva carrera, Jordi ha treballat principalment en recerca i innovació per a la salut i les indústries minoristes amb projectes de visió per computador, robòtica, ciència de dades, RV i IA, entre altres tecnologies. S’incorpora a VRi amb l’objectiu d’utilitzar tecnologia innovadora per millorar el benestar de les persones.


Estem aquí per ajudar!

Si tens qualsevol dubte, o estàs buscant solucions personalitzades per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres!